"Ціни на паливо ростуть": чоловік винайшов мотоцикл, який працює на пиві

12 травня 2023, 14:54
Сам винахідник зізнався, що не вживає спиртних напоїв.
Чоловік винайшов мотоцикл на пиві
Чоловік винайшов мотоцикл на пиві / скріншот з відео

Винахідник з США, який завоював популярність завдяки своїм незвичайним транспортним засобам, представив своє останнє творіння: мотоцикл, що працює на пиві.

Чоловік зізнався, що створив пивний мотоцикл у своєму гаражі. Замість паливного двигуна транспортний засіб має 14-галонову бочку з нагрівальною спіраллю, пише upi.

Котушка нагріває пиво до 300 градусів, яке потім перетворюється на перегріту пару в форсунках, які рухають мотоцикл вперед.

"Ціна на паливо зростає. Я не п'ю. Я не п'ю, тому я не можу придумати нічого кращого, ніж використовувати пиво як паливо", - сказав Майклсон.

Винахідник каже, що його творіння може досягти швидкості до 150 миль на годину. Він сказав, що сподівається найближчим перевірити його можливості.

Мотоцикл на пиві
Мотоцикл на пиві / скріншот з відео

Син Майклсона, Бадді, сказав, що мотоцикл можна пристосувати для роботи практично на будь-якому напої.

"Це може бути будь-яка рідина. Це може бути Red Bull. Це може бути кава "Карібу". Це може бути що завгодно. Але пиво. Чому б і ні", - сказав Бадді Майклсон.

Дивіться відео про те, як чоловік винайшов мотоцикл, що працює на пиві:

Нагадаємо, раніше Главред розповідав, що підліток, оголошений мертвим, почав рухатися, коли його розбита серцем сім'я прощалася з ним. 16-річний Семмі Берко з Техасу подолав скеледром у своєму місцевому спортзалі, діставшись до вершини, але раптово втратив свідомість. Хлопчика на мотузці спустили вниз і протягом двох годин намагалися врятувати. В результаті його визнали мертвим.

Також ми розповідали про те, що жінка навмисно труїла свого чоловіка. Вона час від часу підливала йому в чай засоби для очищення каналізації. В результаті у нього з'явилася виразка шлунка, гастрит і езофагіт. Чоловік зловив дружину завдяки камерам, які він встановив на кухні.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти