Названо топ-3 правила для запобігання цукрового діабету

1 березня 2020, 22:27оновлено 1 березня 2020, 23:07
Найбільш підступним продуктом був і залишається цукор.
Діабет
Діабет можна попередити, щоб потім не страждати / Фото: УНІАН

Відомий дієтолог Оксана Скиталінська озвучила три оптимальних правила, які дозволять кожному подбати про своє здоров'я і запобігти виникненню цукрового діабету.

Основні рекомендації вона надала під час чату на Главреді.

1. Звести до мінімуму, а ще краще взагалі відмовитися від усього, що містить доданий цукор, фруктозу і очищене борошно.

відео дня

2. Дуже багато рухатися, причому щодня. Коли ми рухаємося, на поверхні клітин збільшується кількість інсулінових рецепторів, і це знижує ризик інсулінорезистентності та цукрового діабету II типу. Цукор краще потрапляє в клітини і використовується, а не відкладається у вигляді жиру і не викликає запалення в організмі.

3. Підтримувати масу тіла в нормі. Зайвий жир, особливо в області талії, викликає запалення в організмі, порушення обміну речовин і сприяє розвитку цукрового діабету II типу.

Як раніше повідомлялося, Скиталінська стверджує, що кожна людина може продовжити молодість свого організму за допомогою наповнення щоденного меню продуктами, які володіють протизапальними властивостями.

Нагадаємо, лікар-дієтолог Оксана Скиталінська, відповідаючи на питання читача під час чату на Главреді розповіла про те, які продукти потрібно поглинати чоловікам, щоб поліпшити свою потенцію і сексуальну силу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти