Пригожин б'ється в істериці: "фланги тріщать, "вагнерівці" можуть потрапити в оточення"

10 травня 2023, 22:38
Ватажок ПВК "Вагнер" заговорив про знищення "вагнерівців" українськими військовими.
Пригожин
У Бахмуті "вагнерівці" можуть потрапити в оточення / Колаж: Главред, фото59 ОМПБр Якова Гандзюка, скріншот з відео

Творець ПВК "Вагнер" Євген Пригожин в сказі через те, що у його "вагнерівців" не виходить захопити Бахмут. Вони втрачають контроль над флангами, а сама ПВК поступово припиняє своє існування. "Вагнерівці" можуть потрапити в оточення в Бахмуті. Про це йдеться в заяві Пригожина, опублікованій в його Telegram-каналі.

"Зважаючи на скорочення особового складу, ПВК "Вагнер" змушена була передати фланги військовим. Існує серйозний ризик оточення ПВК "Вагнер" у Бахмуті внаслідок провалу флангів. Фланги вже тріщать і провалюються", - йдеться в повідомленні.

Пригожин каже, що ЗСУ знищать "Вагнер", якщо РФ не надасть йому боєприпаси.

відео дня

Він також стверджує, що в самому Бахмуті нібито воюють лише "вагнерівці", а за Бахмутом їх немає, там "тільки Міноборони РФ".

Пригожин розповів про реальну ситуацію на фронті

Ватажок ПВК "Вагнера" Євген Пригожин у середу, 9 травня, поставив ультиматум російському диктатору Володимиру Путіну. Він погрожував розповісти про реальну ситуацію на фронті, якщо не буде вирішено питання з боєприпасами. Пригожин встановив для диктатора і дедлайн - час закінчення параду на Красній площі.

Після призначеного часу Пригожин опублікував відео, в якому заявив, що Міноборони РФ так і не надало угрупованню найманців обіцяні боєприпаси. Ватажок ПВК розповів про втечу з фронту підрозділу Міноборони і 72-ї бригади.

Пізніше Пригожин жорстко накинувся на російського диктатора нібито через снарядний "голод" у "вагнерівців".

Командир тактичної групи "Азов" Андрій Білецький заявив, що 72-га бригада Збройних сил РФ зазнала розгромних втрат. ЗСУ знищили 6 та 8 роти бригади та розбили бригадну розвідку.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти