Сонячне затемнення 4 грудня 2021: кому зі знаків зодіаку воно принесе позитивні зміни та удачу

3 грудня 2021, 14:29оновлено 3 лютого 2022, 19:30
Що категорично не можна робити в день затемнення, щоб не накликати біду - розповість Главред.
Затемнення Сонця
Затемнення сонця 4 грудня 2021 / ua.depositphotos.com/

Останнє затемнення 2021 року відбудеться о 9:34 за київським часом. Спостерігати це незвичайне явище природи зможуть жителі Південної Африки, південно-східної Австралії, а також в Антарктиді. Це єдине повне затемнення сонця в році, що минає.

Відзначається, що дане затемнення триватиме кілька годин. Його максимальна фаза триватиме 1 хвилину 54 секунди. Більш того, це затемнення сонця, яке пройде над Антарктидою, досить рідкісне, в останній раз подібне спостерігалося в 2003 році. Астрологи відзначають, що наступне таке явище природи ми зможемо спостерігати в 2039 році.

Про те, як фази Місяця можуть вплинути на здоров'я і благополуччя, читайте в нашому матеріалі: Місячний календар на грудень 2021: знаки долі, великі втрати і найнебезпечніший день.

відео дня

Сонячне затемнення 4 грудня 2021 - астрологія

Грудневе сонячне затемнення активізує енергію вогняного Стрільця. Цей активний знак протегує творчості і підсилює духовне начало. У цей період удача посміхнеться людям, які бажають відкрити в собі творче начало і розвивати здібності. Енергетика затемнення благоволить новим знайомствам і отриманню інформації.

Фахівці з астрології радять перед сонячним затемненням провести генеральне прибирання в будинку. Простір, що звільниться від непотребу, буде притягувати позитивну енергію змін. Не зайвим буде відмовитися від шкідливих звичок і провести розвантажувальний день. Позитивно позначиться на здоров'ї тривалі прогулянки і повноцінний сон. Привести думки і почуття в порядок допоможе розслаблююча ванна.

Астролог Влад Росс виділяє кілька особливостей сонячного затемнення 4 грудня. Становище Меркурія у вогненному Стрільці спонукатиме людей прямо висловлювати свої думки. Він зазначає, що у цей період не варто давати обіцянок та ретельно перевіряти інформацію.

Приблизно з 1 по 7 грудня 2021 року, поблизу затемнення, по можливості не варто приймати дуже важливих рішень, тому що зараз дуже легко помилитися у своїх оцінках, отримати спотворене уявлення про дійсність, - наголошує астролог.

З'єднання Марса та Юпітера в карті затемнення підвищує ризики переоцінити свої можливості та звалити на плечі вантаж непосильних обов'язків. У цей період підвищується ризик травм та збитків, пов'язаних з імпульсною поведінкою.

Затемнення 4 грудня 2021 вплине на всіх Стрільців, особливо якщо ви народжені з 2 по 6 грудня будь-якого року. Також варто звернути увагу на це затемнення всім Близнюкам, особливо хто народжений з 1 по 5 червня. Затемнення може принести зміни та важливі події тим, хто народжений під знаком Діви з 3 по 7 вересня та Рибам з 1 по 5 березня.

Сонячне затемнення, за словами Росса, може спонукати багатьох поміняти спосіб мислення та погляди на деякі речі, позбутися негативних установок та зважитися на серйозні життєві зміни (переїзд, зміна місця роботи чи діяльності, початок навчання)

читайте такожЗбуваються бажання і супроводжує удача у всьому: кращі дні грудня 2021

Сонячне затемнення 2021: що не можна робити

На період сонячного затемнення випадає також і молодик. У цей момент всі захисні сили організму ослаблені, і будь-яке втручання може спровокувати проблеми зі здоров'ям. У цей день не рекомендується:

  • стригти волосся і нігті;
  • переїдати;
  • відправлятися в поїздки;
  • переїжджати або змінювати місце роботи;
  • починати нове;
  • лаятися і сваритися.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти