Стало відомо, які знаки Зодіаку найкращі друзі

25 жовтня 2021, 00:46
Не всі представники 12 знаків Зодіаку можуть похвалитися доброзичливістю. Однак три з них лідери в цьому рейтингу.
знак зодіаку
Дружба залежить від знака Зодіаку / pixabay

Якщо у вас проблеми з комунікабельністю і ви насилу знаходите справжніх друзів - пора заглянути в астрологію. Дослідник і експерт з астрології Юджин Олдрідж з'ясував, які знаки Зодіаку є найкращими друзями і готові допомогти в будь-яку хвилину.

Відзначається, що серед представників 12 знаків Зодіаку тільки три почесно носять звання кращих друзів. Вони спокійні і легкі в спілкуванні, а також безкорисливі.

Козоріг. Представники цього знаку подбають про всіх і все і ніколи не залишать вас в біді. Крім того, Козероги легко знаходять вихід, здавалося б, з найскладніших ситуацій і завжди "озброєні" корисними порадами. А ще у них добре розвинена інтуїція, тому ризик потрапити в неприємності дуже низький.

відео дня

Терези. Представникам цього знака Зодіаку можна довірити будь-який секрет. Вони спокійні і в той же час веселі. В останньому їм допомагає неймовірне почуття гумору. А ще - вони обожнюють розмови по душах.

Риб. Серед представників цього знака Зодіаку ви знайдете тільки щирих і відданих людей. Друга вони вибирають тільки раз і на все життя. А ще вони вміють прощати і ніколи не намагаються з'ясовувати стосунки. Однак, поранивши їх душу, більше в неї вже не потрапити.

Раніше Главред писав, що в Солт-Лейк-Сіті (США) з'ясували, що рівень вакцинації від коронавірусної інфекції відрізняється в залежності від знаку Зодіаку щеплених.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти